Lapinlahden JHL ry 683

 ETUSIVU   ::   AJANKOHTAISTA   ::   HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT   ::   JÄSENASIAA   ::   PALAUTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä JHL:n jäseneksi, kun sinulla on voimassa oleva työsuhde ja työnantaja toimii JHL:n järjestäytymisalalla. Näitä aloja ovat kunta-ala, valtio, seurakunta ja yksityinen hyvinvointiala. Myös em. aloille opiskelevat voivat liittyä JHL:ään opiskelijajäsenenä
.
Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä oman paikallisyhdistyksen jäsenasioidenhoitajaan tai täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen.
Lisätietoja
JHL:n sivuilta

Vuonna 2018 JHL:n jäsenmaksu on 1,38 prosenttia ja se maksetaan ennakonpidätyksen alaisesta ansiotulosta. Liiton osuus jäsenmaksusta on 1,0% ja työttömyyskassan 0,38%.
Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa!

Jäseneksi liityttyäsi voit halutessasi kirjautua sähköiseen jäsenpalveluun, jolloin hyödyt kattavammin jäsenyydestäsi. Voit mm. tarkastella omia jäsentietojasi ja tehdä ostoksia JHL-SHOP-verkkokaupasta. Jäsenpalvelu24h-palvelussa voit itse hoitaa omia jäsenasioitasi, kuten yhteystietojen päivityksen, jäsenmaksujen tilanteen ja koulutuksiin ilmoittatautumisen, ympäri vuorokauden.

Jäsenedut

JHL:n jäsenet ovat oikeutettuja jäsenpalveluihin ja moniin rahanarvoisiin etuihin, joita liittoon kuulumattomat eivät saa. Jäsenen tärkein oikeus on liiton ja oman yhdistyksen edunvalvonta eri muodoissaan.


Paikallisyhdistyksen edut
Oman yhdistyksesi etuna tällä hetkellä jäsenkorttia esittämällä:
- 10 % alennus ostoksista Jyrkkäsen Kello- ja Kultaliikkeestä

- 20€ virkistäytymiseen. Katso tarkemmin ajankohtaista-sivulta.

Valtakunnalliset edut
Suurena liittona JHL:llä on ollut mahdollista sopia tuntuvista jäseneduista useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Osa eduista on pysyviä jäsenetuja, osa juhlatarjouksia liiton jäsenille.
Jäsenedut koskevat:

- edunvalvontaa ja sopimustoimintaa
- vakuutusturvaa
- lomatoimintaa
- alennusta polttoaineista
- majoitusetua

- matkailua
- koruliikkeiden tuotteita
- VVO:n vuokra-asuntoja  
- koulutus- ja opintotoimintaa
Lisätietoja JHL:n sivuilta.

JHL tarjoaa myös nuorille (alle 35-vuotiaille) jäsenilleen toimintaa ja etuja niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. JHL:n Itä-Suomen alueen toiminnasta vastaa aluetoimitsija Vesa Koponen, vesa.koponen@jhl.fi. Ryhmä löytyy myös Facebookista: JHL:n Itä-Suomen alueen nuoret.
Lisätietoja JHL:n sivuilta.


 

 

 © JHL Lapinlahti 2009